2.260 apartaments turístics de la ciutat de Barcelona participen a la 5a edició del Check In Solidari

Es dóna el tret de sortida a una nova edició de la campanya solidària que dóna un euro al Casal dels Infants per cada reserva feta en un apartament turístic de la ciutat fins l'1 d'octubre La campanya, que s’emmarca dins de les accions d’APARTUR per redi, 01/07/2017

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) impulsa de nou la campanya ‘Check In Solidari’ amb el Casal dels Infants. L’objectiu és recaptar fons pel projecte maternoinfantil Vincles, que ofereix suport educatiu i oportunitats a mares amb nadons de 0 a 3 anys que es troben en situacions de vulnerabilitat.

Aquest estiu la campanya arriba a la seva cinquena edició i hi participen 52 empreses del sector i que formen part d’APARTUR. En total, 2.260 apartaments turístics de la ciutat que, des d'aquest dissabte 1 de juliol i fins l'1 d'octubre, donaran un euro per cada reserva feta. *[consultar llistat empreses participants].

En les quatre edicions celebrades, la col·laboració d'APARTUR amb el Casal dels Infants ha recaptat 48.000 euros, el que ha fet possible l'atenció de més de 2.000 mares i nadons. El Check In Solidari s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que impulsa l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona a favor d’un model de turisme responsable i sostenible i que vol fer reinvertir els beneficis del turisme en els habitants de la ciutat. 

Pel president d'APARTUR, Enrique Alcántara, "el Check In Solidari és un bon exemple d'iniciativa que pot ajudar al sector turístic a implicar-se en el dia a dia dels barris, redistribuint els beneficis del turisme en  perfecta  convivència  amb  els  veïns". Per la seva banda, la directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, espera que enguany la campanya sigui, de nou, tot un èxit. "Cada any hem aconseguit que més empreses d'APARTUR s'impliquin i això ens fa sentir especialment orgullosos d’aquesta col·laboració, que creiem que és tot un exemple per al sector social i empresarial”.

Members area