APARTUR aplaudeix la campanya conjunta a favor del turisme just i legal entre Barcelona, Sevilla i Santiago de Compostela

06/07/2018

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aplaudeix la posada en marxa de la segona edició de la campanya de conscienciació ciutadana a favor d’un turisme just i contra l’allotjament turístic il·legal que aquest any es desplega també a les ciutats de Sevilla i de Santiago de Compostela.


El President d’APARTUR, Enrique Alcàntara celebra la “tolerància zero amb els pisos turístics il·legals” de l’Ajuntament de Barcelona i considera que “les aliances amb altres ciutats, com Sevilla o Santiago de Compostela, són una bona notícia per tal de remar conjuntament per erradicar la il·legalitat”. Tot i així, la patronal reclama que es posin en valor els pisos legals que, segons Alcántara “aporten seguretat i qualitat pels turistes i pels veïns”.


En aquest sentit, la patronal assegura que campanyes com aquesta han de reforçar la imatge dels pisos turístics legals i s’han de donar a conèixer les seves bondats. Per Alcántara, aquesta "és una bona oportunitat per parlar de la professionalització del servei, de l'atenció 24 hores que oferim als turistes i als veïns, de la tasca que fem en pro de la convivència i per potenciar un turisme just i de proximitat".

Members area