APARTUR aplaudeix la “reacció” de les administracions amb la Barcelona Opportunity Week i espera que el sector es pugui “recuperar econòmicament”

Per a la patronal la col·laboració publico-privada demostrada després de la cancel·lació del Mobile és el millor que li podia passar a la ciutat, 19/02/2020

Barcelona, 19 de febrer de 2020 — L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aplaudeix la reacció de les administracions i la col·laboració publico-privada que s’ha generat a la ciutat després de la cancel·lació del Mobile World Congress. Per a la patronal és “molt important” que es puguin generar dinàmiques d’aquest estil i desitja que aquestes perdurin en el temps “pel bé de la ciutat”.

Des d’APARTUR destaquen la rapidesa en la que han actuat tots els agents econòmics de la ciutat i, tot i els dubtes que encara planegen sobre com reaccionarà el públic, esperen que serveixi per recuperar en part les pèrdues provocades per la no celebració del congrés de mòbils.

 

A l’espera de conèixer l’afectació real pels HUT’s

El Mobile World Congress suposa anualment pel sector dels habitatges d’ús turístics de Barcelona un impacte directe d’uns 14 milions d’euros i un 4% de la facturació anual. Amb unesreserves confirmades per aquesta edició que es situaven al voltant del 90%, el sector treballa encara per gestionar totes les cancel·lacions i poder quantificar quin impacte real tindrà pels habitatges d’ús turístic de la ciutat.

Members area