APARTUR aplaudeix la lluita de la ciutat contra l’allotjament il·legal

La patronal agraeix l’esforç dels cossos de seguretat i de l’administració després de l’operatiu policial d’aquest divendres a Barcelona contra un grup que llogava pisos i els convertia en turístics. APARTUR celebra el compromís de la ciutat per un turism, 10/07/2020

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aplaudeix la lluita que la ciutat de Barcelona manté contra l’allotjament il·legal, després que aquest divendres Mossos d’Esquadra i Policia Nacional estiguin duent a terme un dispositiu per desarticular un grup que llogava pisos i els convertia en turístics.

La patronal agraeix l’esforç dels cossos de seguretat i de l’administració i celebra el compromís de l’Ajuntament de Barcelona per un turisme legal i de qualitat. Per Enrique Alcántara, president d’APARTUR, “en moments complicats com els que ens està tocant viure cal seguir treballant per erradicar la il·legalitat i protegir el sector d’habitatges d’ús turístic que representa APARTUR  i  que  genera  5.000  llocs  de  treball  directes".

Members area