APARTUR aplaudeix la proposta d’Airbnb a Barcelona per lluitar contra la il·legalitat

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) veu les mesures de la companyia nord-americana “com un bon primer pas” , 07/02/2017

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) veu amb bons ulls el paquet de mesures presentades aquest matí a Barcelona per la companyia Airbnb. Pel seu president, Enrique Alcántara, és un "bon primer pas" per acabar amb la il·legalitat en el districte de Ciutat Vella, tot i que recorda que “encara es podria fer més”. En aquest sentit, el president de APARTUR assegura queamb aquesta proposta "es posarà en valor el treball de gestió d'agències professionals, que creen bones condicions de treball, paguen tots els impostos corresponents i redistribueixen la riquesa entre molts petits propietaris”.

Per APARTUR cal treballar en eradicar els pisos turístics il·legals de Barcelona i en ampliar la oferta de pisos legals que han de permetre assumir la demanda actual d'aquest tipus d'allotjaments turístics a la ciutat. En aquest sentit, per APARTUR, “s'ha perdut una gran oportunitat amb el PEUAT de poder planificar un model de turisme a la ciutat sostenible i responsable”.

Members area