APARTUR assegura que l'atemptat no ha provocat cancel·lacions ni ha afectat les reserves futures

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona ha reallotjat una quarantena de persones afectades i es posa a disposició de la ciutat per continuar oferint ajuda. La patronal aplaudeix la tasca dels cossos de seguretat i emergències., 22/08/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) reitera el seu rebuig als atemptats de les Rambles i la seva mà estesa a la ciutat per continuar col·laborant solidàriament amb els afectats, després de la reunió mantinguda aquest dimarts a l'Ajuntament amb tots els agents econòmics de la ciutat, i que ha estat presidida per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de la trobada que també s'ha fet a la Delegació del Govern Espanyol a Barcelona amb la vicepresidenta, Soraya Sáez de Santamaria.

La patronal assegura que la situació al sector és de "normalitat absoluta" i celebra que malgrat la tragèdia no s'hagin produït cancel·lacions ni s'hagin vist afectades els reserves futures. Per Enrique Alcántara, president d'APARTUR, això és gràcies a "la imatge d'una Barcelona solidària, que ha estat a l'alçada de les circumstàncies". En aquest sentit, Alcántara ha volgut agrair especialment la tasca de tots els cossos de seguretat i dels serveis d'emergència que han participat en la gestió posterior a l'atac terrorista.

Durant aquest dies, els allotjaments turístics associats d'APARTUR han reallotjat un total de 38 persones, en la seva majoria famílies, que estaven en establiments de la zona afectada per l'atac així com veïns de la zona que no van poder accedir a casa seva. La patronal es posa a disposició de les famílies de les persones ferides per cobrir les necessitats d'allotjament que puguin necessitar durant les pròximes setmanes.

 

 

Members area