APARTUR cedeix pisos turístics per a personal sanitari dels hospitals de Barcelona

La patronal ha posat a disposició de metges i infermeres allotjaments pròxims als centres de referència: Clínic, Hospital del Mar, Sant Pau i Vall d’Hebron S’han habilitat 170 habitatges d’ús turístic que apleguen un total de 350 habitacions que les empr, 29/03/2020

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) cedeix habitatges d’ús turístic per l’allotjament del personal sanitari de la ciutat. En total s’han habilitat, pel moment, 170 pisos turístics, amb 350 habitacions, que les empreses gestores de HUTS, posen a disposició de metges i infermeres de forma gratuïta.

La iniciativa té com objectiu facilitar al personal mèdic i d’assistència la possibilitat de disposar d’un allotjament totalment amoblat i acondicionat i proper al seu lloc de treball. Per aquesta raó, els allotjaments cedits estan pròxims als centres hospitalaris de referència de la ciutat: Clínic, Hospital del Mar, Sant Pau i Vall d’Hebron.

El president d’APARTUR, Enrique Alcántara, explica que “si es facilita als sanitaris un allotjament aïllat de la seva família i prop de l’hospital on poder descansar en condicions, estarem posant el nostre gra de sorra per frenar la cadena de contagi del covid-19”.

La patronal manté oberta la crida entre els seus associats per augmentar la bossa de pisos solidaris contra el coronavirus.

Members area