APARTUR col·labora en la lluita contra la pobresa als barris de Barcelona

31/07/2013

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) impulsa juntament amb l’Associació Casal dels Infants la campanya Checking Solidari per recaptar fons per a les famílies més necessitades de Barcelona. Tota la recaptació anirà destinada al projecte social Vincles, que ofereix suport i oportunitats a mares que es troben en situacions d’exclusió amb bebès de 0 a 3 anys.

En total són 17 les empreses que formen part d’APARTUR i que s’han adherit a aquesta campanya que s’allargarà fins el 15 de setembre i que dóna un euro per cada reserva d’un apartament turístics feta durant aquest període. Les empreses són: Apartment Barcelona, Akira Flats, Barcelona In, BCN Rentals, BCN Urban Apartments, Fisa Rentals, Flat Barcelona, Friendly Rentals, Habitat Apartments,
Home Around, Inside Barcelona, Interhome, Juan José Gordillo, Lugaris, Rent a Flat in Barcelona i Rent The Sun.

Per David Riba, president d’APARTUR, amb aquesta campanya el sector turístic, i més concretament el sector dels apartaments turístics, vol aportar el seu gra de  sorra a combatre la precària situació en la que es troben més de 6.000 nens catalans i les seves famílies. A més, recalca Riba, “sempre diem que els apartaments busquen la seva integració amb el teixit social de la ciutat i aquest és un bon exemple”.

Members area