APARTUR dóna 7.418 euros al projecte Vincles del Casal dels Infants

13/11/2013

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i el Casal dels Infants han celebrat aquest migdia la cloenda del Checking Solidari, la campanya que durant tot l’estiu ha recaptat fons per donar suport a les mares més vulnerables dels barris que concentren majors desigualtats.

Des del mes de juny, i fins al 15 de setembre, 17 empreses que formen part d’APARTUR han donat un euro per cada reserva d’un apartament turístic. La campanya ha aconseguit recaptar 7.418 euros Aquesta aportació es destinarà a donar un suport imprescindible a les mares i nadons de 0 a 3 anys del projecte Vincles, per enfortir-les i fer que la seva maternitat també sigui una oportunitat per a un futur millor.

Les empreses que han participat en el projecte Checking Solidari són: Akira, Apartment Barcelona, Flat Barcelona, Lugaris, Rent a Flat in Barcelona, Home Around Internacional, Interhome, Murillo 6 S.L., Barcelona Rent ThesunAndMore, Barcelona UrbanApartments, BcnRentals, FriendlyRentals, Habitat Apartments, Inside Barcelona, Juan José Gordillo i Fisarentals.

L’acte, que ha tingut lloc al Mercat de la Princesa, ha aplegat personalitats del món del turisme i la política barcelonina, entre les quals destacaven la gerent del Districte de Ciutat Vella, Mercè Massa, i el subdirector general de Turisme Barcelona, Ignasi de Delàs. Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants, ha agraït ‘en nom de tots els nens, nenes i joves del Casal que APARTUR hagi encomanat la seva xarxa, i que amb la vostra feina hagueu aconseguit sumar més de 7.000 euros que transformarem en oportunitats per als més petits’. I ha conclòs ‘sense el suport dels qui us poseu al lloc d’aquests infants i us comprometeu a ajudar-los, cap projecte del Casal seria possible’.

Per la seva banda, el president d’APARTUR, David Riba, ha volgut felicitar totes les parts implicades per posar el seu granet de sorra per combatre la precària situació en la que viuen moltes famílies. Per Riba aquest “és un bon exemple d’allò que sempre diem que els apartaments turístics busquen la seva integració amb el teixit social de la ciutat i esperem poder repetir-ho en el futur”.

Members area