APARTUR entrega 18.403 euros al Casal dels Infants en la 5a edició del ‘Check In Solidari’

Més de 2.260 apartaments turístics de Barcelona han participat aquest any en la cinquena edició de la campanya solidària que recapta fons per al projecte maternoinfantil Vincles que impulsa el Casal dels Infants., 24/01/2018
APARTUR entrega 18.403 euros al Casal dels Infants en la 5a edició del ‘Check In Solidari’

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i el Casal dels Infants han celebrat aquest dimecres la cloenda de la cinquena edició deI Check In Solidari, la campanya que durant tot l’estiu ha recaptat fons per al projecte Vincles del Casal dels Infants. En aquesta edició, la patronal ha aconseguit recaptar 18.403 euros.

La campanya Check In Solidari, que enguany arribava a la seva cinquena edició amb un récord de participació de 52 empreses i 2.260 apartaments turístics, s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que impulsa APARTUR en pro d’un model de turisme responsable i sostenible i que busca fer arribar els beneficis del turisme a tota la ciutat.

Des l'1 de juliol i fins l'1 d'octubre, els apartaments participants han donat un euro per cada reserva feta. En les cinc edicions celebrades, APARTUR ha recaptat més de 56.000 euros que s'han destinat al projecte Vincles del Casal dels Infants. Aquest projecte acompanya mares amb nadons de 0 a 3 anys en situació d’exclusió social, reforçant el lligam maternoinfantil, l’aprenentatge i els hàbits dels nens i nenes i la inserció social i laboral de les dones.

Enrique Alcántara, president d’APARTUR, s'ha felicitat per l'èxit d'aquesta iniciativa que cada any aconsegueix sumar nous efectius. "Des d'APARTUR volem posar el nostre granet de sorra a la millora de la ciutat i de la vida dels seus ciutadans". Pel president de la patronal dels apartaments turístics, "el Check In Solidari és un bon exemple de la implicació que el sector turístic ha de tenir en el teixit social de Barcelona, contribuint en una correcta redistribució dels  beneficis  del  turisme  en  perfecta  convivència  amb  els  veïns".

Per la seva banda, la directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, ha destacat l’impacte del projecte Vincles en la vida dels les dones i els infants que hi participen: “Vincles permet als nens i nenes arribar preparats a l’escola, amb els hàbits i les competències necessaris. Per a les seves mares, en molts casos immigrades, és una oportunitat per familiaritzar-se amb el sistema educatiu, conèixer els seus drets i relacionar-se amb l’entorn”

Members area