APARTUR entrega 19.396 euros al Casal dels Infants en la 6a edició del ‘Check In Solidari’

Més de 2.470 apartaments turístics de Barcelona han participat aquest any en la sisena edició de la campanya solidària pel projecte maternoinfantil Vincles que impulsa el Casal dels Infants., 04/02/2019
APARTUR entrega 19.396 euros al Casal dels Infants en la 6a edició del ‘Check In Solidari’

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i el Casal dels Infants han celebrat aquest dilluns la cloenda de la sisena edició deI Check In Solidari, la campanya que durant tot l’estiu ha recaptat fons per al projecte Vincles del Casal dels Infants. En aquesta edició, la patronal dels apartaments turístics ha aconseguit recaptar 19.396 euros.

El Check In Solidari arriba enguany a la seva sisena edició amb una participació total de 54 empreses i 2.470 apartaments turístics -el rècord de participació d'aquestes sis edicions-. La campanya s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que impulsa APARTUR en pro d’un model de turisme responsable i sostenible i que vol reinvertir els seus beneficis entre els que més ho necessiten.

Durant tot l'estiu, des l'1 de juliol i fins l'1 d'octubre, els apartaments participants han donat un euro per cada reserva feta. En aquestes sis edicions celebrades del Check In Solidari, APARTUR ha recaptat més de 86.500 euros que s'han destinat al projecte Vincles del Casal dels Infants. Aquest projecte acompanya mares amb nadons de 0 a 3 anys en situació d’exclusió social, reforçant el lligam maternoinfantil, l’aprenentatge i els hàbits dels nens i nenes i la inserció social i laboral de les dones. Amb els diners aportats per APARTUR s'ha fet possible l'atenció de gairebé 2.700 mares i nadons.

Per Enrique Alcántara, president d’APARTUR, poder superar, any rere any, la participació i els diners que s'aporten a aquest projecte del Casal dels Infants, "és una mostra de la implicació del sector a la ciutat i a favor d'un model turístic que beneficiï a tota la ciutat ". Per Alcántara iniciatives com el Check In mostren la feina que s'està fent des del sector per generar canvis positius al seu entorn. "Volem ser líders a la ciutat i dins del sector turístic en la promoció del turisme responsable i sostenible"

Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants, ha assenyalat la importància de fer costat a les famílies desfavorides amb infants, especialment en la primera etapa de la criança: "Invertir recursos en l'educació de 0 a 3 anys és fonamental per al desenvolupament dels infants, especialment si les seves famílies es troben en situació de vulnerabilitat. Pel que fa a les dones de Vincles, participant en el servei potencien les seves habilitats i competències i creen una xarxa de suport mutu".

Members area