APARTUR entrega 7.838 euros al Casal dels Infants en la II edició del Chek In Solidari

01/12/2014
APARTUR entrega 7.838 euros al Casal dels Infants en la II edició del Chek In Solidari

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i el Casal dels Infants han celebrat aquest dilluns la cloenda del II Check In Solidari, la campanya que durant tot l’estiu ha recaptat fons pel projecte social Vincles. L’acció s’ha dut a terme per segon any consecutiu i ha aconseguit recaptar 7.838 euros que es destinaran a donar suport al projecte Vincles del Casal, que treballa amb mares i nadons de 0 a 3 anys en risc d'exclusió social.

Un total de 17 empreses del sector que formen part d’APARTUR han participat donant un euro per cada reserva feta en un apartament turístic des de l’1 de juny al 15 de setembre. Les empreses que han participat en aquesta segona edició del Chek In Solidari són: Akira Flats, Apartment Barcelona, Lugaris, Rent a Flat in Barcelona, Home Around Internacional, Interhome, RentTheSun.com, BCN Urban Apartments, BCN Rentals, Friendly Rentals, Habitat Apartments, Inside Barcelona, Fisa Rentals, Barcelona In, BCN Gòtic, Flat Barcelona i Key Family.

L’acte, que ha tingut lloc al Casal dels Infants, ha aplegat personalitats del món del turisme i la política barcelonina, entre les quals destacaven la directora general de Turisme, Marian Muro.

Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants, ha agraït la participació d'APARTUR i de les empreses en una campanya que "es consolida any rere any" i que "és imprescindible per poder donar un suport continuat a les mares i nadons del projecte Vincles", ha dit. Pel Casal, és "molt important poder sumar l'esforç de totes les persones d'empresa que col·laboren al Check In Solidari", ha continuat la directora, "creiem fermament en que transformar la societat només és possible si totes i tots ens hi impliquem".

Per la seva banda, el president d’APARTUR, David Riba, ha volgut destacar la importància d’actes com aquest per implicar els diferents sectors econòmic en la lluita contra la precària situació en la que viuen moltes famílies barcelonines. Per Riba aquesta campanya és “una aposta de l’associació d’apartaments turístics per involucrar-se d’una forma més en el dia a dia dels barris”. El president d’APARTUR ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut repetir la campanya per segon any, haver superat la quantitat recaptada i espera que tingui continuïtat en el temps i que a cada edició es sumin nous associats.

En acabar el torn d'intervencions, Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat, ha destacat la "importància d'iniciatives com aquesta, que mostren la cara més humana i solidària del sector turístic". 

Members area