APARTUR felicita l'Ajuntament i Airbnb per l'aposta per un turisme legal i sostenible

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona creu que l'acord al que han arribat ambdues parts és molt positiu per a la ciutat. La patronal d'apartaments turístics a la ciutat manté l'aposta per l'allotjament regulat com a motor generador de riques, 26/07/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) es felicita per l'acord fet públic aquest matí entre l'Ajuntament de Barcelona i la plataforma Airbnb, que aposta pels pisos turístics legals. La patronal considera "positiu per a la ciutat que tots remem en la mateixa direcció"

El president d'APARTUR, Enrique Alcántara, insisteix en la necessitat de "continuar apostant per allotjaments legals i de qualitat que contribueixin a generar riquesa per a la ciutat".  Alcántara felicita a consistori per la "perseverança" en la lluita contra la il·legalitat i a Airbnb per "reconèixer la importància d'un turisme sostenible".

Per l’associació, el model d’habitatge d’ús turístic contribueix a un model de turisme no massiu, amb una clientela que busca un coneixement profund de l’entorn i difon una imatge de proximitat real de Barcelona als països d’origen. Amb una ocupació mitjana aquest juliol del 96% i unes previsions pel mes d'agost que superen el 87%, APARTUR reivindica més pisos turístics a Barcelona davant d'una demanda molt alta i una oferta limitada d'allotjament.

 

Members area