APARTUR i el Gremi de Tallers s’uneixen contra la competència deslleial

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona i el Gremi de Tallers de la província de Barcelona s’uneixen en la lluita contra l’intrusisme professional. Ambdues entitats reclamen mesures urgents de l’administració contra aquells que , 02/05/2016
APARTUR i el Gremi de Tallers s’uneixen contra la competència deslleial

APARTUR i el Gremi de Tallers de la província de Barcelona s’uneixen en la lluita contra l’intrusisme professional i la competència deslleial. Els sectors d’ambdues entitats pateixen una greu proliferació d’agents que operen de forma irregular, sense llicència, i sense pagar impostos. És per això, que des de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona i el Gremi de Tallers es reclamen mesures urgents de l’administració contra els que practiquen la il·legalitat.

En el cas dels tallers, el Gremi porta temps treballant en la campanya “Contra els tallers il·legals. Només tallers amb placa” després d’haver vingut mantenint una actuació constant i permanent, recollint les reclamacions dels agremiats, recopilant proves i denunciant aquells tallers que operen sense papers. La nova campanya posa a l’abast de tota la població una eina on-line de recollida de denúncies anònimes.

Des d’APARTUR es continua treballant per l’eradicació dels establiments turístics il·legals (pisos, albergs, pensions, etc.)  i es culpa als il·legals de posar en entredit la imatge de tot un sector. Per la patronal d’apartaments turístics de la ciutat la pitjor forma de combatre la il·legalitat és la congelació de llicències, com ha demostrat l'experiència de 11 anys de moratòria a Ciutat Vella. Pel sector, la millor forma de combatre la il·legalitat es acabant amb moratòries injustificades i discriminatòries i permetent un creixement sostingut de l'activitat.

 

 

 

Members area