APARTUR insta l'Ajuntament a reforçar la imatge dels pisos turístics legals en les seves campanyes

L'Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona reivindica que a banda de la lluita contra els il·legals, el consistori expliqui als turistes els beneficis que té contractar un pis turístic legal a la ciutat. Per APARTUR la lluita contra la il·legalitat, 18/07/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) insta el consistori barceloní a reforçar la imatge dels pisos turístics legals a la ciutat. APARTUR reacciona a la campanya presentada aquest matí per l'Ajuntament de Barcelona  i que es centra en informar als turistes sobre els habitatges d'ús turístics il·legals.

El web www.fairtourism.barcelona busca lluitar contra la il·legalitat i la patronal confirma la bona feina que està duent el govern municipal en aquest àmbit i les accions conjuntes que s'estan portant a terme. Tot i això, com explica Enrique Alcántara, president de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona, "caldria que l'ajuntament potencies els professionals que estem fent bé la nostra feina". Per Alcántara no se està explicant les bondats dels pisos turístics legals. "Cal parlar de la professionalització del servei, de l'atenció 24 hores que oferim als turistes i als veïns, de la tasca que fem en pro de la convivència i per potenciar un turisme just i de proximitat".

APARTUR considera que "ha arribat el moment de donar noves llicències a les zones que toquin i en les condicions que s'acordin amb el consistori". Les bones xifres que es preveuen aquest estiu i la línia ascendent que ha viscut el sector en els darrers anys serveixen a la patronal dels apartaments turístics per reivindicar més pisos turístic a la ciutat. Per Alcántara, "en una ciutat on la demanda d'aquest tipus d'allotjament és molt superior a l'oferta legal, el repte hauria de ser assegurar-se que s’eradiquen els allotjaments il·legals ampliant la oferta d'habitatges d'us turístic legals que paguen impostos i que es poden tenir controlats".

 

Members area