APARTUR posa en marxa un segell de qualitat per garantir la professionalitat i el servei dels apartaments de Barcelona

Aquesta acció s’emmarca dintre de les accions engegades per l’Associació d’Apartaments de Barcelona amb l’objectiu de ser proactius en el foment de la bona relació i encaix entre els turistes i la pròpia ciutadania barcelonina, 01/10/2015
APARTUR posa en marxa un segell de qualitat per garantir la professionalitat i el servei dels apartaments de Barcelona

La patronal d’apartaments turístics de la ciutat de Barcelona (APARTUR) posa en marxa un segell de qualitat que atorgarà als propietaris i gestors d’apartaments turístics de la ciutat i que vol garantir la professionalitat i el bon servei d’aquests allotjaments turístics.

El segell de qualitat d’APARTUR està lligat al compromís de respectar i promoure el codi ètic de l’associació que busca garantir una conducta professional integra en aspectes com uns serveis amb una qualitat superior a l’estàndard, el compliment de la normativa, la realització de publicitat no enganyosa i la transparència en l’oferta i la informació. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona s’encarregarà de supervisar els pisos turístics que sol·licitin el segell i podrà retirar-ho en qualsevol moment si s’incompleixen les condicions.

Per Enrique Alcántara, president d’APARTUR, aquesta iniciativa vol fer un pas més dins de les accions engegades aquest any per la patronal i que busquen ser proactius en el foment de la bona relació i encaix entre els turistes i la pròpia ciutadania barcelonina

Oficina d’Atenció al Veí, aquest any

En aquest sentit, APARTUR treballa des d’inicis d’any en la creació d’una oficina d’atenció al veí per conèixer de primera mà la situació i eradicar els problemes puntuals de convivència que existeixen. “La prioritat de la junta enguany és tractar els veïns millor que els clients”, afirma el president de l'entitat, Enrique Alcántara. L’oficina d'atenció al veí tindrà un telèfon operatiu les 24 hores perquè els veïns puguin comunicar els problemes de convivència. “Un cop en tinguem constància, l'entitat s'oferirà a fer de mediadora entre les parts per resoldre el conflicte”, recorda Alcántara.

Les gestions per posar en marxa aquesta oficina, que APARTUR vol fer amb la col·laboració del consistori, s’han allargat debut al canvi de govern a la ciutat de Barcelona però l’associació espera poder desencallar-ho abans d’acabar l’any. 

Members area