Apartur preveu una ocupació del 91% durant el pont de Tots Sants

Nota de Prensa, 02/11/2007

 

· Els principals usuaris seran famílies provinents del Regne Unit, Itàlia i Espanya.

· La majoria de reserves són per quatre nits, especialment les de dijous, divendres i dissabte.   

Barcelona, 30 d’octubre de 2007. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació del 91% entre els dies 1 i 4 de novembre. Aquesta dada provisional, podria arribar al 100% durant les tres primeres nits d’aquest pont de Tots Sants.  

Segons les reserves rebudes, els empresaris del sector esperen aquests dies, majoritàriament, famílies i, en menor mesura parelles, procedents de l’estranger, especialment del Regne Unit i Itàlia, però també forces turistes arribats de la resta d’Espanya. Durant aquest pont el preu mig del lloguer d’un apartament turístic de Barcelona serà de 41 euros. 

Segons dades internes d’APARTUR, els clients dels apartaments, en aquestes dates són un 92% turístic i un 8% de negocis, els quals aporten un turisme de qualitat interessat en les tradicions i la cultura del país. Aquests dies el percentatge de visitants representant dels món dels negocis visiten la ciutat en motiu del Saló Nàutic que es celebra a la Fira de Barcelona del 3 a l’11 de novembre.

Members area