APARTUR rebutja la suspensió de llicències i demana a l’Ajuntament “treballar amb el sector” per assolir una “bona regulació”

La patronal assegura que la col·laboració públic-privada és l’aposta que garanteix l’èxit per a la ciutat, 15/11/2019

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) rebutja la nova suspensió de llicències per a habitatges d’ús turístic (HUT) que ha publicat aquest divendres l’Ajuntament de Barcelona.

La patronal lamenta que aquesta sigui la reacció del consistori a les sentències judicials que donen la raó al sector: "En lloc de tancar els ulls a la realitat amb moratòries mal plantejades, creiem que l'ajuntament faria bé de treballar conjuntament amb el sector una regulació que permeti a la ciutat assolir uns objectius compartits per tots: ordenació, control, qualitat, convivència, sostenibilitat i impostos" assegura el president d’APARTUR, Enrique Alcántara.

Des d’APARTUR recorden que la col·laboració públic-privada és l’aposta que garanteix l’èxit per a la ciutat i lamenten que s’acumulin ja fins a sis anys en la recerca d’una “bona regulació per a tots”. En aquest sentit, Alcántara insisteix en estendre la ma a l’Ajuntament per continuar treballant plegats en benefici de la ciutat.

Members area