APARTUR reelegeix Enrique Alcántara com a president fins a 2022

L’entitat manté l’aposta per una millor regulació, la revisió de la taxa turística, la lluita contra l’allotjament il·legal i el foment de la convivència El 2019 la patronal sortirà per primer cop de Barcelona amb una delegació a Sitges, 15/11/2018
APARTUR reelegeix Enrique Alcántara com a president fins a 2022

L’Assemblea General de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) ha reelegit aquest dijous a Enrique Alcántara com a president de l’entitat per a quatre anys més, fins al 2022. Alcántara afronta així el seu segon mandat al capdavant de la patronal dels apartaments turístics de Barcelona, des de que el 2014 va agafar el relleu a David Riba. Enginyer industrial i MBA (Master in Business Administration) a l’escola de negocis IESE, el president d’APARTUR és en el sector dels apartaments turístic des de fa quinze anys, quan va fundar RentTheSun.


En el seu segon mandat, la junta d’APARTUR liderada per Enrique Alcántarà continuarà posant el focus en seguir treballant per a una millor legislació que permeti un “creixement sostenible” de les llicències d’habitatges turístics i una millor gestió de la taxa turistica que inclogui una “revisió de l’import perquè sigui més equitativa”, ha detallat el propi Alcántara. També es manté l’aposta decidida de la patronal per garantir la bona convivència entre veïns i turistes i la lluita contra l’allotjament il·legal.


D’altra banda, Alcántara es proposa també fer créixer APARTUR fora de la ciutat de Barcelona, amb l’obertura d’una delegació a Sitges aquest pròxim 2019 que doni cobertura al Garraf i “que permeti que l’entitat pugui fer un seguiment més exhaustiu dels assumptes locals” També es pretén augmentar la presència de l’entitat a la comarca del Maresme.

 

Members area