APARTUR signa un conveni de col·laboració amb Càritas

23/05/2019
APARTUR signa un conveni de col·laboració amb Càritas

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona segueix amb la seva tasca de fomentar la Responsabilitat Social Corporativa dins del sector, i signa un acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona per donar suport a l'acció social que aquesta entitat porta a terme en l'àmbit de l'habitatge .

L'associació col·laborarà amb l'entitat social amb tot el mobiliari i l'equipament dels apartaments turístics que necessitin renovar-se i quedin en desús.

Des de Càritas treballen per oferir, d'una banda, suport a les persones perquè no perdin casa seva i puguin seguir vivint en ella i, de l'altra, oferir habitatge a les persones que no tenen llar. Càritas pretén que les persones que han caigut en una situació d'exclusió social per manca d'habitatge participin en processos de promoció i inserció social que els permetin, de nou, prendre les regnes de la seva vida, accedir a una llar i ser els protagonistes d'una millora en la seva qualitat de vida. Càritas gestiona habitatges socials, pisos compartits, unitats de convivència i cases d'acollida.

Amb aquest nou acord de col·laboració, APARTUR es referma en la seva intenció de posicionar-se com a líder del sector turístic en la promoció d'un model responsable i sostenible de fer turisme a la ciutat de Barcelona.

Members area