APARTUR s’oposa a la proposta de Barcelona Global d’apujar els impostos als pisos turístics

APARTUR dona una resposta contundent a una de les proposta que va fer ahir l’associació Barcelona Global durant la celebració del 1st Barcelona Global Summit., 22/03/2018

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) s’oposa a un nou increment d’impostos per als apartaments turístics. APARTUR dona una resposta contundent a una de les proposta que va fer ahir l’associació Barcelona Global durant la celebració del 1st Barcelona Global Summit.

En aquest sentit, Enrique Alcántara, president d’APARTUR afirma que “la idea que els pisos turístics segueixin pagant més impostos no és la solució”. Per Alcántara “s’ha d’aconseguir que tothom pagui impostos en comptes d’apujar-los als que ja els paguem”. La patronal torna a insistir en que el sector ja paga IBI, IVA, impost de societats, IRPF així com la taxa turística mentre que ni els allotjaments il·legals no paguen cap tipus d’impostos ni tampoc ho fan els visitants que no pernocten que col·lapsen el centre de la ciutat. “L’Ajuntament ha de focalitzar l’atenció en augmentar la oferta legalitzada i no en idear mesures que incentivin la legalitat”, afirma Alcántara.En aquest sentit, el president d’APARTUR recorda que "la taxa turística es va triplicar fa només 11 mesos a Barcelona” i assegura que “el compromís que tenim des del sector és generar canvis positius en el nostre entorn".

 

Members area