Ciutat Vella i APARTUR presenten el Plànol Turístic de Ciutat Vella

Nota de Prensa, 04/05/2006

El Districte de Ciutat Vella i APARTUR (Associació d’Apartaments
Turístics de Barcelona)
presenten el Plànol Turístic de Ciutat Vella

 

El plànol conté missatges informatius sobre pautes de col·laboració per gaudir d’una Barcelona cívica i per contribuir a la convivència a la ciutat

 

El Districte de Ciutat Vella-Ajuntament de Barcelona i l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona- APARTUR- posen en marxa la distribució de 500.000 plànols turístics de Ciutat Vella, adreçats a ciutadans i visitants de Barcelona, que conté informació cultural, turística i de prevenció, i que dóna pautes de col·laboració per gaudir d’una Barcelona cívica.

 

Amb el lema “gaudeix bcn i cuida-la”, el Districte i APARTUR han editat el Plànol Turístic Ciutat Vella amb la finalitat d’oferir un suport informatiu de valor afegit: un mapa detallat del districte i dades d’interès per tota persona que recorri els carrers del centre de Barcelona.

 

A més, el plànol recull un decàleg que proporciona informació preventiva i dóna recomanacions a contribuir a la convivència en la ciutat. Els missatges inviten a estimar la nostre ciutat, adverteixen sobre possibles furs o estafes i apel·len de manera positiva a col·laborar en l’enfortiment de les conductes cíviques.

 

Amb el Plànol Turístic Ciutat Vella es vol oferir un producte d’utilitat. Té la voluntat de facilitar la integració i convivència entre ciutadans i visitants i vol contribuir a evitar, per la via de la participació i responsabilització, que aquells que facin turisme a Barcelona no siguin ni espectadors ni víctimes, ni tampoc autors, de comportaments incívics.

Aquesta iniciativa s’inspira en el decàleg de consells d’ús intern que va formalitzar APARTUR entre els seus usuaris en la passada temporada d’estiu. Una acció que ha pres forma i que ara arriba a tots els ciutadans i turistes de Barcelona gràcies a l’impuls del Districte de Ciutat Vella-Ajuntament de Barcelona i a les aportacions realitzades entre ambdues entitats.

 

El Gremi d’Hotelers i Turisme de Barcelona col·laboren en l’edició del Plànol Turístic Ciutat Vella, donant suport a la iniciativa i participant en la distribució dels plànols en el seus establiments. 

 

El plànol s’edita en català, castellà, anglès i francès, i es distribuirà a ciutadans i visitants, a través de les oficines d’informació de Turisme de Barcelona, a hotels i apartaments turístics, així com també a altres punts d’interès turístic de la ciutat.

 

 

Members area