El Bread&Butter omple els apartaments del centre de la ciutat

Nota de premsa, 14/01/2008

• Entre el 16 i el 18 de gener els usuaris dels apartaments seran d’una gran diversitat de països però destaquen els italians, els anglesos, els francesos i, especialment, els alemanys.

• Aquesta fira de moda urbana contemporània dinamitza la ciutat en una època fluixa de turisme i contribueix a la fama internacional de Barcelona.

Barcelona, 14 de gener de 2008. Els participants a aquesta nova edició del Bread&Butter, que se celebra del 14 al 18 de gener a la Fira de Barcelona, permetrà als apartaments turístics del centre de la ciutat assolir alts nivells d’ocupació, en plena temporada baixa. En aquesta ocasió els usuaris busquen de forma especial estar a prop dels espais culturals i els establiments més de moda, aquells que han donat fama internacional a la ciutat. La ocupació mitja dels apartaments turístics de la resta de Barcelona serà del 65%, segons estimacions preliminars, una dada valorada positivament pels empresaris de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) si tenim en compte que estem en temporada baixa.

Els usuaris d’aquest tipus d’allotjament seran, a banda d’una franja d’usuaris de molt alt poder adquisitiu, generalment persones de nivell econòmic mig vinculades a empreses de moda (majoristes, detallistes, modistes, dissenyadors, fabricants, proveïdors, etc), que arriben a Barcelona amb pressupostos ajustats. La procedència dels usuaris, a causa de la diversitat de marques representades en aquest esdeveniment, és molt diversa, però destaquen: els alemanys, ja que aquesta fira va néixer a Berlín; els francesos, els italians i els anglesos. També, però en menor proporció arriben a la ciutat, empresaris de Japó o Estats Units.

Una de les recomanacions que el president d’APARTUR, Joaquim Mestre, ha cregut important fer als membres de l’entitat és, més enllà de l’exquisit tracte reservat a qualsevol client, oferir un pas extra perquè aquests visitants tinguin el millor record de la Ciutat i de l’establiment escollit. Els empresaris d’Apartaments Turístics de Barcelona consideren aquesta fira de la moda urbana una bona oportunitat per mostrar la capital catalana al món. “No importa tant la contribució econòmica directa que el client de la Bread and Butter farà a partir d’avui a la ciutat, sinó el seu paper de prescriptor, el boca-orella, que reforçarà la fama internacional de Barcelona, en uns cercles socials que representen unes capes de clients potencials desitjables per la ciutat i perquè un dia ell mateix tornarà com a visitant de plaer”, explica el president d’APARTUR.

APARTUR afronta la temporada de fires de Barcelona, que s’inaugura amb l’edició hivernal del Brea&Butter, amb molt bones perspectives després de tancar un any amb una elevadíssima ocupació gràcies a les altes temperatures que han desplaçat els turistes de neu a la ciutat i amb la consolidació definitiva de la capital catalana com a centre de congressos i esdeveniments esportius.

Members area