El Festival Sónar omple el 90% dels apartaments turístics de la ciutat de Barcelona

Nota de Premsa, 22/06/2009

 

L’estada mitja s’ha situat a en 4 dies i el preu per persona i nit en 39,5 euros 

Apartur considera aquestes xifres un bon resultat tan d’ocupació com de preus

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) xifra en un 90% l’ocupació registrada als apartaments turístics de la ciutat durant aquest cap de setmana. Les dades s’extreuen d’una enquesta interna realitzada per l’associació, sobretot entre els gestors d’apartaments destinats al segment familiar i vacacional. El Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar ha omplert Barcelona de turistes que han escollit la fórmula del apartament per allotjar-se a la ciutat. 

Les puntes d’ocupació s’han situat en les nits de dijous, divendres i dissabte L’estada mitja s’ha situat a en 4 dies i el preu per persona i nit en 39,5 euros, un preu sensiblement més baix que durant l’edició de l’any passat quan el preu es va fixar en 49 euros. El Festival Sonar ha atret majoritàriament parelles i grups d’amics procedents de l’estranger.  

Frank Granados, vicepresident d’Apartur, considera aquestes xifres un bon resultat tan d’ocupació com de preus en un context com l’actual. Aquestes xifres, juntament amb les de l’edició passada on els apartaments van arribar al 98% d’ocupació, confirmen que “la fórmula dels apartaments s’està consolidant cada vegada més com una alternativa d’allotjament de qualitat i per tot els públics com demostra l’alta ocupació en un festival adreçat predominantment a gent jove

Members area