El Gran Premi d'España de Fórmula 1 omple els apartaments turístics de Barcelona

Nota de Prensa, 11/05/2006

El Gran Premi d’España de Fórmula 1 omple els apartaments turístics de Barcelona

 

  • APARTUR frega el 95% d’ocupació durant el cap de setmana del 12 al 14 de maig
  • Augmenten els usuaris procedents de l’àmbit nacional

 

Barcelona, 11 de maig de 2006. Els apartaments turístics de Barcelona comptaran aquest cap de setmana amb una alta ocupació. Durant els tres dies- del 12 al 14 de maig- en que se celebra El Gran Premi d’España de Fórmula 1, els Apartaments Turístics de Barcelona ( Apartur ) registraran una ocupació que frega el 95 %. Les reserves d’apartaments igualaran o fins i tot podrien superar la xifra que es va registrar la temporada passada. D’aquesta manera, es continua amb una tònica pròpia de la temporada alta que ja es va assolir per Setmana Santa.

 

Els usuaris que s’allotjaran als apartaments turístics durant aquest cap de setmana són grups o famílies aficionades a la Fórmula 1 amb un poder adquisitiu elevat i que es traslladen a la Ciutat Comtal per assistir a l’esdeveniment. El perfil es correspon a visitants d’un nivell econòmic i sócio cultural mitjà alt amb un augment dels usuaris procedents de la resta de l’Estat. Les dades extretes de l’últim sondeig realitzat per Apartur especifiquen que mentre l’any passat el 10% dels aficionats que es van allotjar als apartaments turístics procedien de l’àmbit nacional, aquesta temporada representen el 25% de la ocupació.

 

Es preveu que durant aquest dies passaran pel Circuït de Montmeló més de 300.000 aficionats. La tradició de la prova i el lideratge del pilot espanyol Fernando Alonso en el món de la Fórmula 1 són factors que ajuden a augmentar el número d’espectadors que voler seguir en viu aquest esdeveniment. El diumenge, dia en que se celebra la prova, és el que concentrarà una major afluència de visitants, amb una previsió de 130.000 espectadors. Aquest alt nombre d’assistència ha fet que moltes persones optin per els apartaments turístics com a alternativa d’allotjament de qualitat per evitar les aglomeracions i els complexes hotelers, aconseguint la privacitat que desitgen.

Davant l’excepcionalitat d’aquest esdeveniment esportiu, les empreses dels apartaments turístics, com també els hotels, han decidit fixar preus de temporada alta. Tot i això, els responsables d’APARTUR es feliciten de que els seus associats no han aplicat pujades de preu més enllà de les tarifes habituals en èpoques de més ocupació.

Èxit d’ocupació durant la Fira del Turisme

Aquest esdeveniment esportiu arriba després de la celebració de la Fira del Turisme de Barcelona. Del dia 4 al 7 de maig, l’ocupació dels Apartaments Turístics de Barcelona ha estat elevada, seguint amb la dinàmica de ser un allotjament atractiu pel turisme de fires. Els usuaris que s’han allotjat són executius i empresaris del sector, en la seva majoria d’origen estranger, que han trobat en els apartaments una alternativa de qualitat a preus competitius, una activitat ja arrelada a les principals capitals d’Europa.

Els apartaments turístics de ciutat es consoliden entre aquelles persones que formen part del turisme de congressos i que es traslladen a la ciutat per assistir a esdeveniments concrets, defugint així, dels circuits de turisme tradicionals i buscant més la proximitat amb la vida quotidiana de Barcelona.

Members area