El Mobile World Congress omple els apartaments turístics

Nota de Prensa, 28/02/2008

  

Entre dilluns i dijous els apartaments registraran un ple total i el cap de setmana l’ocupació seguirà essent alta per l’època de l’any

 

La mitjana de pernoctacions està en 5,5 dies i els usuaris provenen majoritàriament dels USA, Països Nòrdics, UK, Itàlia i França   

Barcelona, 8 de febrer de 2008. – La tercera edició del Mobile World Congress que es celebra a Barcelona a partir de dilluns omplirà al 100% els apartaments turístics de la ciutat. Segons APARTUR, l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona, aquests dies penjaran el cartell de complet pràcticament tota la setmana i l’ocupació s’allargarà al cap de setmana en bastants casos, “tenim  muntadors i gent de l’organització que arriben uns quants dies abans i se’n van més tard. Un percentatge tangible de visitants i expositors allarguen l’estada per plaer al cap de setmana”, comenta Franck Granados, vicepresident d’Apartur. 

Els usuaris d’aquest tipus d’allotjament són en general executius i homes de negocis que aquests dies ocuparan fins i tot aquells apartaments més orientats al turisme. El seu perfil correspon a visitants d’un nivell econòmic i/o sociocultural de tipus mitjà alt i procedents en un alt percentatge de l’estranger. Els Estats Units, Gran Bretanya, els Països Nòrdics, Itàlia i França són en la major part els països d’origen dels usuaris però també molts provenen del territori nacional, i en menor mesura d’una munyo de països de tot el mon. Els usuaris dels apartaments turístics pernoctaran a la ciutat una mitja de 5,5 dies.

El preu mig que pagaran és de 60 euros per persona i nit, una tarifa molt raonable respecte les tarifes habituals en èpoques de més ocupació. Granados confirma que l’oferta d’apartaments de qualitat a preus competitius comporta que cada vegada més les empreses contemplin els apartaments turístics com a una alternativa de allotjament de qualitat, una activitat ja arrelada  en  les principals capitals europees. Després de les bones xifres assolides en la fira Bread&Butter celebrada el passat mes de gener i on es va arribar en molts casos a alts nivells d’ocupació, APARTUR continua la temporada de fires de Barcelona amb molt bones perspectives després de tancar el 2007 amb una elevadíssima ocupació.

Members area