El Pont de Primer de Maig ocupa el 97% dels Apartaments Turístics de Barcelona

Nota de Premsa, 30/04/2008

Els principals usuaris son famílies seguit de parelles  amics que visiten Barcelona per raons d’oci i turisme en un 95% 

Les puntes d’ocupació es situen les nits de divendres i dissabte tot i que ja hi haurà una excel·lent ocupació les nits de dijous i fins el diumenge

El preu mig per dia d’estada s’estableix en 39,5 euros, quasi dos euros menys que la setmana passada pel Gran Premi de Fórmula 1

Barcelona, 30 d’abril de 2008. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació al voltant del 97% entre avui dimecres dia 30 i el proper diumenge 4 de maig, pont del Primer de Maig. Com ve sent habitual, l’alt índex d’ocupació situa l’opció dels apartaments turístics com a alternativa consolidada d’allotjament a la ciutat.  

Les puntes d’ocupació es situen en les nits de divendres i dissabte, tot i que els quatre dies presenten una excel·lent ocupació. Durant aquets pont de quatre dies s’esperen majoritàriament famílies, parelles o grups d’amics procedents de l’estranger, principalment de Regne Unit. Durant aquest pont de primer de maig no s’espera una presència de turistes nacionals més significativa que la resta de nacionalitats – italians, francesos, alemanys i provinents de països nòrdics- que acostumen a visitar Barcelona i opten per allotjar-se en un apartament. 

Segons dades internes d’APARTUR, els clients dels apartaments en aquestes dates predominantment son turistes en un 95%, en la seva gran majoria aquell segment de turisme de qualitat interessat en les tradicions i la cultura del país.    

Segons Franck Granados, vicepresident d’APARTUR, “es tracta d’un usuari que des de la comoditat que li dóna un apartament, viu de manera molt intensa a nivell d’integració i de cultura la seva estada i allò que vol fer a la ciutat. Un tipus d’usuari que aposta per una forma de fer turisme en harmonia amb ciutadania de les ciutats acollidores”. 

Tot i l’alta taxa d’ocupació, si be els preus son en la seva majoria els de temporada alta, durant aquest pont el preu mig del lloguer d’un apartament turístic de Barcelona serà de 39,5 euros, quasi dos euros menys per persona i dia que la setmana passada pel Gran Premi de Fórmula 1.

Members area