El sector dels apartaments crearà un segell de qualitat europea

26/09/2014
El sector dels apartaments crearà un segell de qualitat europea

L'associació d'apartaments turístics de Barcelona (APARTUR) va participar aquest dijous 25 de setembre en la reunió organitzada per l'European Holiday Home Association (EHHA), la patronal del sector a nivell europeu, conjuntament amb FEVITUR, la Federació Espanyola d'Associacions d'Habitatges i Apartaments Turístics. La trobada, que va tenir lloc a Barcelona, va servir perquè el sector decidís crear un nou segell de qualitat a nivell europeu per augmentar la credibilitat de la indústria de lloguer d'apartaments turístics.
 
En la trobada van participar associacions d'Alemanya, França, Dinamarca, Regne Unit i Espanya, les principals empreses comercialitzadores europees així com Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i Jordi Williams Carnes, director de Barcelona Turisme. 
 
La reunió va servir per analitzar la situació que viu el sector a tot el continent i també perquè tots mostressin el seu suport a APARTUR i a Federatur -la patronal catalana-, per la situació que viu la ciutat comtal. Per evitar més situacions d'aquest tipus, la EHHA va anunciar que té previst l'elaboració d'un codi de conducta europeu i un segell de qualitat vàlid per a aquest tipus d'allotjaments. El nou segell de qualitat proporcionarà una garantia de l'empresa o propietari a usuaris i veïns i oferirà més transparència.
 

Members area