Els Apartaments de Barcelona plens per la fira Bread & Butter

Nota de Prensa, 18/07/2007

  • La majoria dels usuaris d’apartaments provenen del Regne Unit
  • L’estança mitjana és de gairebé 5 dies.

 Barcelona, 3 de juliol de 2007. Els Apartaments Turístics de Barcelona registren un 94% d’ocupació durant la celebració de la Fira Bread & Butter, i un 83% de mitjana ocupacional entre el dies de la fira i el cap de setmana següent.  

Després de l’alta ocupació en les edicions anteriors a Barcelona d’aquesta fira, l’èxit es torna a repetir i la capital catalana es consolida com a lloc òptim per a la Bread & Butter. El turisme de fires i congressos torna a contribuir a uns bons nivells d’ocupació pels apartaments turístics com a forma alternativa d’estada a la Ciutat Comtal. 

En aquesta edició s’espera que visitants i professionals del món de la passarel·la assisteixin a la Bread & Butter, una fira de moda urbana contemporània i chic que després de l’èxit de les darreres edicions ja s’ha instal·lat definitivament a Barcelona. L’esdeveniment tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc des de demà fins al divendres 6 de juliol. El fet d’enllaçar amb el cap de setmana afavoreix l’allargament de l’estança mitjana dels usuaris del apartaments turístics, que se situa en 5 dies (4,8), arribant cada dia a unes taxes molt elevades d’ocupació. 

Les dades preliminars obtingudes per l’Associació indiquen que en el 75% dels casos s’han aplicat tarifes de temporada alta i en el 25% restant, de temporada mitjana, essent el preu mitjà per persona i dia de 35 €. 

Segons APARTUR, la procedència dels usuaris que s’allotjaran als apartaments és majoritàriament Regne Unit i a continuació França, Bèlgica, Holanda i Luxemburg. D’aquests, el 54% són turistes i el 46% clients de negocis. El perfil de l’usuari dels apartaments turístics és el d’un visitant de business, en segon lloc famílies i finalment vénen grups d’amics i parelles. 

Els professionals i visitants de la Bread & Butter que s’estaran als apartaments solen ser compradors d’empreses del sector, modistes, petits empresaris, dissenyadors, en definitiva totes les professions que giren al voltant del món de la moda, proveïdors, fabricants i distribuïdors. Un públic que troba en aquest tipus d’allotjament l’alternativa perfecta per a conèixer els costums i la vida quotidiana de la ciutat.

Members area