Els apartaments turístics de Barcelona fomenten el reciclatge entre els turistes

APARTUR i l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona posen en marxa una campanya de sensibilització amb el medi ambient entre els turistes que visiten la ciutat amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de residus i ajudar a mantenir neta, 16/12/2010

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona  han posat en marxa la campanya “Ajuda’ns a reciclar”, una campanya per fomentar el reciclatge entre els turistes que visiten la ciutat i s’allotgen en apartaments turístics.

 

Per aquesta campanya s’han elaborat mapes de 22 barris de la ciutat que els turistes podran trobar a la seva arribada a l’apartament turístic i on se’ls explica on estan distribuïts els contenidors de reciclatge del barri i què s’ha de dipositar a cada contenidor. Els mapes estan traduïts al castellà, a l’anglès i al francès.

 

Per David Riba, president de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aquesta campanya té com objectiu sensibilitzar als turistes que visiten la ciutat sobre la importància de mantenir neta Barcelona i fomentar entre els visitants la recollida selectiva de residus. "Aquesta iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de seguida ens va agradar molt, ja sabíem que aquesta preocupació envers el medi ambient existeix per part de la nostre clientela, que en les seves ciutats d'origen ja practiquen el reciclatge. Precisament el que ens faltava a tots era poder posar més fàcilment al seu abast la informació de com poder fer aquesta gestió selectiva de residus".

La correcta gestió dels residus domèstics és una de les prioritats de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, que ve impulsant campanyes informatives i actuacions adreçades a col·lectius específics per facilitar l’adopció de bons hàbits ambientals entre la població, com a garantia d’un espai públic de qualitat i una bona convivència a la ciutat.

 

 

DISTRIBUCIÓ DE MAPES PER DISTRICTES

 

· Ciutat Vella

Barceloneta, Gotic, Raval, Sta.Caterina.

· Eixample

Antiga Eixample Esquerra, Dreta Eixample, Nova Esquerra Eixample, Sant Antoni, Sagrada Família.

· Sant Martí

Besós-Maresme, DiagonalMar-FrontMarítim, Parc Llacuna, Poblenou,Provençals de Poblenou, Villa Olímpica.

· Montjuïc

Hostafrancs, La Bordeta, Poble Sec, Sants, Sants-Badal.

· Vila de Gràcia

· Sant Gervasi-Galvany

Members area