Els apartaments turístics de Barcelona preveuen una ocupació del 78,5% per aquesta Setmana Santa

27/03/2015

La patronal d’apartaments turístics de la ciutat de Barcelona preveu una ocupació mitjana del 78,5% aquesta Setmana Santa, una xifra lleugerament superior a la de l’any passat (76,1%). Es consolida així la tendència a l’alça d’aquesta modalitat d’allotjament, escollit sobretot per famílies que decideixen passar les seves vacances a Barcelona i que suposen el gruix dels clients dels apartaments turístics de la capital catalana.

Tot i que els dies festius s’allarguen fins dilluns de la següent setmana, la màxima ocupació es preveu entre dijous i diumenge i el temps mig d’estada és de 4,5 dies. Per nacionalitats, destaquen, com és costum, les famílies provinents del Regne Unit i de França. Es dóna la circumstància que enguany es preveu també una important presència de turistes provinents de països asiàtics, que cada vegada més opten també per aquesta modalitat d’allotjament.

En relació als preus dels apartaments turístics, aquesta Setmana Santa baixen i es pagarà una mitjana de cinc euros menys per persona i nit. El preu mig és de 38,20 euros per persona i nit, respecte els 43,10 euros de l’any passat.

Members area