Els apartaments turístics de Barcelona preveuen una ocupació del 95% aquesta Setmana Santa

Nota de Premsa, 30/03/2010

Les puntes d’ocupació es situen les nits de divendres i dissabte i el preu mig per persona i nit es situa en 38,3 euros.

Els Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) registraran una ocupació del 95% durant el període de Setmana Santa. L’associació, que aglutina prop de 2.500 apartaments, confirma amb aquestes xifres el bon balanç d’aquest primers mesos del 2010, tenint en compte el context actual.

El perfil de turistes que visitaran aquests dies Barcelona i que s’allotjaran en apartaments turístics són, principalment, famílies procedents en un alt percentatge dels casos del Regne Unit, França i Itàlia, que reconeixen els apartaments com a forma diferent de fer turisme i integrar-se en la vida quotidiana de la ciutat. S’espera també l’arribada de turisme nacional que aprofitarà també aquests dies per visitar Barcelona. El temps d’estada mitjà dels usuaris als apartaments turístics és de 4,3 dies i s’ha establert un preu mig de 38,3 euros per persona i dia. Les puntes d’ocupació es situen les nits de divendres i dissabte tot i que les estades s’allarguen de dijous a diumenge.

Per David Riva, president d’Apartur, “aquestes dades, juntament amb els bons índexs registrats durant la recent Alimentaria (76%), donen un nou respir al sector. I tot i que el preu mig per persona i nit continua sent més baix que en els dos anys, aquests han retornat ja al nivell que tenien l’any 2000”. 

Members area