Els apartaments turístics de Barcelona preveuen penjar el cartell de ‘complet’ durant el MWC

El gruix de congressistes que opten aquest any per allotjar-se en apartaments turístics de la ciutat són repetidors i reserven la seva estada amb un any d'antelació., 22/02/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu un ple absolut durant els dies centrals del Mobile World Congress que se celebra a la ciutat la propera setmana. A més a més, el gruix de congressistes que s’allotjaran aquest any en apartaments turístics repeteixen l’experiència i tornen a escollir aquesta opció per estar-se a la ciutat durant els dies que dura el MWC. 

El president d’APARTUR, Enrique Alcántara recorda que el MWC és una gran oportunitat pel negoci turístic de Barcelona i assenyala que “tant de bo tinguéssim un Mobile cada mes de la temporada baixa, perquè és una font de riquesa molt gran per a tota la ciutat”.

Per països, els clients més nombrosos que s'allotjaran en pisos turístics aquest 2017 segueixen sent els executius asiàtics i nord americans, seguits dels britànics i dels provinents dels països nòrdics. Pel que fa als preus, es mantenen respecte l’any 2016.

 

Members area