Els apartaments turístics de Barcelona preveuen un ple absolut durant el Mobile World Congress

Molts clients del que s’allotjaran aquests dies en apartaments turístics de la ciutat repeteixen en la tria d’allotjament durant el congrés de telefonia, 17/02/2016
Els apartaments turístics de Barcelona preveuen un ple absolut durant el  Mobile World Congress

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu un ple absolut durant els dies centrals del Mobile World Congress que es celebra a la ciutat del 22 al 25 de febrer. Es dóna la coincidència que un gran nombre dels congressistes que s’allotjaran aquest any en apartaments turístics no és la primera vegada que trien aquesta opció per estar-se a la ciutat els dies que dura el MWC. Molts dels clients que escullen els apartaments turístics de la ciutat repeteixen.

Pel que fa als preus, aquests es mantenen en la mateixa línia que l’any passat. El preu mig per un apartament amb capacitat per a quatre persones la nit es manté per sota els 200 euros. I un gran nombre de reserves van més enllà dels  dies  del  congrés ja que els habitatges  d'ús  turístic de  Barcelona  acullen  congressistes que aprofiten el MWC per fer vacances en família, perllongant la seva estada el cap de setmana anterior o posterior. Els clients més nombrosos són els asiàtics, seguits d’americans, britànics i els provinents dels països nòrdics.

En el seu moment APARTUR ja va valorar molt positivament que la ciutat continuï sent seu del Mobile World Congress fins el 2023. Per Enrique Alcántara, president d’APARTUR, el MWC és una meravella pel negoci turístici “gràcies als pisos turístics els beneficis del MWC arribaran aquest any a més de 3.000 petits propietaris”. Per Alcántara, “el model dels apartaments turístics permet redistribuir la riquesa que genera el turisme, fet que creiem que per la ciutat és molt positiu”

Members area