Els apartaments turístics de Barcelona preveuen un ple absolut durant els dies centrals del MWC

19/02/2014

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu un ple absolut durant els dies centrals del Mobile World Congress (MWC), que se celebra del 24 al 27 de febrer al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.  Aquest any, el certamen més important sobre telefonia mòbil que es fa al món creix en nombre de visitants i això també es nota en la demanda d'allotjament.

A més, pel que fa als apartaments, un gran nombre de reserves van més enllà dels dies del congrés. Els habitatges d'ús turístic de Barcelona acullen congressistes que aprofiten el MWC per fer vacances en família, perllongant la seva estada el cap de setmana anterior o posterior. Això fa que en el conjunt de la setmana l'ocupació mitjana se situï en el 91,28%, amb una estada mitjana de quatre dies. Els clients més nombrosos són els asiàtics, seguits dels britànics i els provinents dels països nòrdics. Pel que fa al preu de lloguer d'apartaments, els associats d'APARTUR es mantenen per sota dels 200 euros per apartament i nit en apartaments amb capacitat per a quatre persones.

El vicepresident d'APARTUR, Franck Granados, celebra que el redimensionament del MWC "ha creat una demanda d'allotjament superior a la dels anys anteriors". Segons Granados, a més, "s'aprecia com clients habituals d'hotel, fan coincidir les vacances de la família amb el congrés i troben en els apartaments una solució al seu problema d'allotjament".

Members area