Els apartaments turístics de Barcelona superen el 70% d'ocupació durant el mes de maig

Nota de Premsa, 08/06/2009

 

Apartur confirma l’estabilitat dels nivells d’ocupació dels darrers mesos. Una xifra inferior a la mateixa època de temporades anteriors però que es considera bona pel context econòmic i per mantenir l’èxit de la destinació Barcelona a mig i llarg termini

 

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) xifra l’ocupació mitja dels apartaments turístics de la ciutat durant el mes de maig en un 70%. Apartur qualifica aquesta dada de bona tenint en compte com s’està desenvolupant la crisis dintre del sector. 

 

L’associació, que aglutina prop de 2.500 apartaments, confirma l’estabilitat dels nivells d’ocupació aconseguits en els darrers mesos. El mes d’abril, incloent vacances de Setmana Santa, els apartaments turístics de Barcelona van arribar a uns nivell del 71,2% d’ocupació.

 

Frank Granados, vice president d’Apartur, considera aquesta xifra “relativament bona tot i que no és indicadora de la bona salut del sector”. De totes maneres, destaca Granados, “és una dada positiva de cara a mantenir l’èxit de la destinació Barcelona a mig i llarg termini”. 

 

El mes de maig acostumava a considerar-se temporada alta i enguany els empresaris del sector per mantenir l’ocupació han continuat amb la tònica dels darrers mesos preus baixos, ofertes i reserves d’última hora, tal i com confirma el vice president d’Apartur. 

Members area