Els apartaments turístics de Barcelona superen el 74,96% d'ocupació durant el mes d'abril

Nota de Premsa, 05/05/2010

Les dades, juntament amb els índexs registrats en aquets primers mesos del 2010, apunten una tímida recuperació del sector

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) xifra l’ocupació mitja dels apartaments turístics de la ciutat durant el mes d’abril en un 74,96%. L’associació, que aglutina prop de 2.500 apartaments, confirma amb aquestes xifres la tímida recuperació que està vivint el sector durant aquest primers mesos de l’any.

El 95% d’ocupació que van registrat els apartaments turístics de la ciutat durant els dies de Setmana Santa juntament amb els nivells d’ocupació que han tingut en d’altres moments concrets d’aquests primers mesos de l’any –com per exemple el 83% del World Mobile Congres del mes de febrer o el 76% de la Fira Alimentaria celebrada al març- apunten cap a una recuperació del sector.   Durant el mateix període de l’any passat, els apartaments van superar per poc el 70% d’ocupació (71,2%). Amb aquestes dades a la mà, per David Riba, president d’Apartur, “es pot fer un bon balanç i encarar la temporada d’estiu que arriba amb un cert optimisme”.

Members area