Els apartaments turístics de Barcelona superen el 79,26% d’ocupació durant el mes de setembre

Durant aquest mes, el preu mig d’estada per persona i nit s’ha situat en 46,34 euros., 15/10/2010
Els apartaments turístics de Barcelona superen el 79,26% d’ocupació durant el mes de setembre

Barcelona 15 d’octubre de 2010 – L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) xifra l’ocupació mitja dels apartaments turístics de la ciutat durant el mes de setembre en el 79,26%, el que suposa un augment de gairebé un 10% respecte les xifres que es van registrar durant el mateix període de l’any passat (69,23%). El preu mig per persona i nit s’ha situat en 46,34 euros.

 

Les xifres d’ocupació d’aquest mes de setembre tanquen la temporada estiuenca amb uns nivells d’ocupació que freguen el 80%.  Unes xifres, que al igual que ha passat la resta de mesos d’estiu, son lleugerament superiors a les que es van enregistrar l’estiu del 2009.

 

Per David Riba, president de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) “el sector dels apartaments turístics ha aconseguit salvar la temporada en un context de crisi generalitzat que ens fa ser relativament optimistes. I diem relativament perquè, com ja hem fet públic en altres ocasions, el sector està portant a  terme una política de rebaixa de preus”.

Members area