Els apartaments turístics de Barcelona superen el 81% d'ocupació durant el mes de juliol

Nota de Prensa, 03/08/2009

Aquesta dada demostra que malgrat la crisis les famílies no renuncien a anar de vacances i que Barcelona continua sent una destinació atractiva. 

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) xifra l’ocupació mitja dels apartaments turístics de la ciutat de Barcelona durant el mes de juliol en un 81%. Apartur, que aglutina prop de 2.500 apartaments turístics, qualifica aquesta dada de bona tenint en compte com s’està desenvolupant la crisis en el sector. 

Frank Granados, vice president d’Apartur, asegura que aquesta  xifra demostra que malgrat la crisis i la recessió econòmica “les famílies no volen renunciar a passar uns dies de vacances”. També dins de l’actual context econòmic aquests nivells d`’ocupació, indiquen, segons Granados, que la “ciutat de Barcelona, continua sent un important punt d’atracció turística”. 

En els últims mesos i per poder mantenir uns bons nivells d’ocupació,  els empresaris del sector han portat a terme una política basa en preus baixos i ofertes, amb rebaixes d’entre un 20 i un 30%.

Segons Apartur, la previsió és que durant el mes d’agost es mantinguin aquestes  bones dades d’ocupació i que fins i tot siguin lleugerament més elevades.

Members area