Els apartaments turístics de la ciutat de Barcelona preveuen una ocupació superior al 87% aquest agost

El mes de juliol s'han registrat ocupacions superiors al 96% als apartaments turístics de la ciutat. APARTUR reivindica més pisos turístics a Barcelona davant d'una demanda molt alta i una oferta limitada d'allotjament., 20/07/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació mitjana superior al 87% per aquest mes d'agost. Durant aquest mes de juliol, els apartaments turístics de la ciutat estan fregant el ple, amb unes ocupacions fins el moment que superen el 96%. Ambdues xifres són molt similars a les que es van registrar el 2016.

Per Enrique Alcántara, president d'APARTUR, "el tipus de turisme que escull els apartaments turístics de Barcelona és de tipus familiar i, sobretot, europeu. Això fa que el mes de juliol sigui sempre una mica millor ja que les famílies tornen cap als seus països d’origen a mitjans d’agost perquè les escoles comencen abans que aquí".

Les bones xifres que es preveuen aquest estiu i la línia ascendent que ha viscut el sector en els darrers anys serveixen a la patronal dels apartaments turístics per reivindicar més pisos turístic a la ciutat. Per Alcántara, "en una ciutat on la demanda d'aquest tipus d'allotjament és molt superior a l'oferta legal, el repte hauria de ser assegurar-se que s’eradiquen els allotjaments il·legals ampliant la oferta d'habitatges d'us turístic legals que paguen impostos i que es poden tenir controlats".

 

Members area