Els apartaments turístics connecten amb el MWC i ofereixen Wi-Fi gratuït als hostes durant el congrés

L'ocupació turística durant el Mobile frega el 90% als apartaments turístics de la ciutat de Barcelona, 25/02/2015
Els apartaments turístics connecten amb el MWC i ofereixen Wi-Fi gratuït als hostes durant el congrés

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aposta decididament pel Mobile World Congress (MWC) i per Barcelona com a capital de la telefonia mòbil en plena era de la connectivitat. És per això que durant el congrés, que té lloc la pròxima setmana a Barcelona, els més 7.000 apartaments turístics que aplega la patronal oferiran connexió Wi-Fi gratuïta a tots els seus hostes. APARTUR veu en el MWC una oportunitat per millorar els serveis que els apartaments posen a disposició dels turistes i suposa un element diferenciador davant molt hotels que cobren per aquest servei. Amb aquesta iniciativa els pisos turístics volen consolidar-se com a referent en el sector. 

Barcelona es convertirà durant els dies del congrés en la capital del mòbil i no té sentit que un cop fora del recinte, i en els seus allotjaments, els congressistes no puguin estar online. En aquest sentit, APARTUR defensa l'accés a Internet universal i gratuït per a tothom com una eina per situar les ciutats a l'avantguarda tecnològica i millorar la xarxa d'infraestructures per al benefici dels seus ciutadans i visitants. Barcelona té la major xarxa de Wi-Fi lliure de l'estat espanyol i una de les més grans d'Europa.

 

Ocupació alta el dies que dura el Mobile World Congress

Pel que fa a l'ocupació, els apartaments turístics preveuen fregar el 90%, ja des de diumenge. Fins al moment, la reserva de places està en el 88,5%, tot i que es preveu que durant els darrers dies encara arribin noves reserves. El preu mig per persona i dia, durant els dies del congrés, se situa en els 71,75 euros, de mitjana.

Members area