Els habitatges d’ús turístic de Barcelona pengen el cartell de “complet” per Setmana Santa

APARTUR preveu una ocupació mitjana del 95% de dijous a diumenge. Per nacionalitats, els turistes que opten per aquests allotjaments durant la Setmana Santa són francesos, espanyols i americans, 16/04/2019

Els apartaments turístics de Barcelona pengen el cartell de “complet” durant els dies de Setmana Santa. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació mitjana del 95% entre el dijous  i el diumenge, una xifra molt superior a la de l’any passat (79,18%).   

Per Enrique Alcántara, president d’APARTUR, “amb aquestes xifres es consolida la recuperació del sector iniciada el darrer trimestre del 2018”. Davant les imminents eleccions municipals, Alcántara ha demanat a tots els grups polítics que “es posin les piles per tal de treballar conjuntament en un model turístic de ciutat sostenible i responsable”.

Tot i que els dies festius s’allarguen fins dilluns, els dies de màxima ocupació seran les nits de divendres i dissabte. Per nacionalitats, el viatger estranger és el que més aposta per estades en apartaments turístics, en concret aquest any destaquen francesos i nord-americans. També destaquen els turistes procedents de la resta d'Espanya.

Members area