Els usuaris nacionals d'apartaments turístics incrementaran fins a un 40% a Barcelona durant aquest

Nota de prensa, 10/12/2007

Aquesta és una de les puntes d’ocupació més importants de l’any en quant a ocupació provinent de la resta de l’Estat.

Barcelona, 5 de desembre de 2007. Els Apartaments Turístics de Barcelona s’ompliran aquests dies de turistes espanyols. Segons dades facilitades per l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR), el percentatge de clients nacionals s’incrementa fins a un 40%, suposant un dels pics més importants de l’any pel que fa al turisme d’interior –només superat per algunes dates a l’estiu-. 

Les previsions avançades per algunes de les empreses més destacades del sector per aquest pont se situen al voltant del 66% d’ocupació, una xifra que es considera bona ja que el fet de que hi hagi neu i les estacions d’esquí estiguin obertes fa que molta gent opti per destinacions de muntanya. Aquest pont s’incrementa també el percentatge de clients repetidors, sobretot els que han repetit dues vegades en un període de 5 anys.

 Es tracta majoritàriament de famílies que aprofiten els dies de pont per conèixer altres ciutats però quedant-se a l’Estat. La seva adquisició econòmica és mitjana-alta i busquen alternatives a les rutes convencionals, més privacitat i més aproximació amb la vida quotidiana de Barcelona.  APARTUR veu amb satisfacció aquestes xifres que signifiquen una clara progressió i maduració de l'apartament turístic de ciutat com a figura d'allotjament en el mercat emissor de la pròpia península. Aquest interès dels usuaris reconeix els apartaments com a un forma diferent de turisme, ja que aporten serveis que no es poden trobar a altres allotjaments com són els hotels.

Members area