Enrique Alcántara-García Ferreiro, escollit nou president d’APARTUR

18/12/2014
Enrique Alcántara-García Ferreiro, escollit nou president d’APARTUR

L’Assemblea General de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) ha escollit aquest dijous a Enrique Alcántara-García Ferreiro com a nou president. D’aquesta manera, Alcántara-García substitueix al capdavant de la patronal dels apartaments turístics a David Riba, que ha estat quatre anys al timó de l’associació.

Enginyer industrial i MBA (Master in Business Administration) a l’escola de negocis IESE, el nou president d’APARTUR és en el sector dels apartaments turístic des de fa deu anys, quan va fundar RentTheSun. En aquesta nova etapa com a cap visible del sector, Alcántara-García s’ha fixat com a principal objectiu “la professionalització del sector garantint la sostenibilitat de l’activitat i que faci dels apartaments de Barcelona el millor allotjament possible per a les famílies de turistes que visiten la ciutat”. Dintre del model de turisme que Barcelona debat aquests dies, Alcántara-García aposta clarament pel turisme familiar que escull els habitatges d'us turístic com a tipus d'allotjament mes adaptat a les seves necessitats. 

El nou president d’APARTUR també es mostra sensible a les problemàtiques derivades del turisme i un dels principals focus sobre els que treballarà la nova junta durant aquest mandat serà “l’atenció especial als veïns amb els que conviuen les famílies de turistes”. En aquest sentit, la patronal ja ve defensant des de fa temps un model turístic d’apartaments no massiu i basat en la interrelació pacífica amb els ciutadans, així com la persecució de tot tipus d’economia submergida.

Members area