La Fira Bread&Butter omple el 90% dels apartaments turístics de Barcelona

Nota de Premsa, 01/07/2008

 

El 55% de la clientela ve a la ciutat per motius professionals, la resta de turistes que s'allotjaran aquest dies en apartaments turístics són famílies i parelles que venen a fer turisme

El preu mig per persona i dia es situarà en 46 euros i l'estada mitja és de 4,14 dies

Les puntes d'ocupació van des de la nit de dimecres fins al dissabte

 

Una nova edició de la fira de moda urbana Bread&Butter, que se celebra del 2 al 4 de juliol, el bon temps i l’estiu ompliran els apartaments turístics de la ciutat durant aquest proper cap de setmana. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació que en molts casos superarà el 89,5%. 

 

Les puntes d’ocupació es situen en les nits de dimecres a dissabte. El preu mig per persona i dia s’ha situat en 46€ i es preveuen unes estades de 4,14 dies de mitja. La procedència dels usuaris, a causa de la diversitat de marques representades en aquest esdeveniment, és molt diversa, però destaquen els alemanys, ja que aquesta fira va néixer a Berlín; els italians i els anglesos. També, però en menor proporció, arriben a la ciutat empresaris espanyols, francesos o dels països nòrdics, entre d’altres.

 

Segons Franck Granados, vicepresident d’APARTUR, “un 55% de la clientela que aquests dies s’allotjaran en els apartaments arriben a Barcelona per motius professionals, són professionals vinculats  a empreses de moda: majoristes, detallistes, modistes, dissenyadors, fabricants, proveïdors, etc. La resta són families i parelles que venen a Barcelona a fer turisme”.

Members area