La Fira Hostelco omple en un 75?4% els Apartaments Turístics de Barcelona

Nota de premsa, 16/10/2008

 

Un 35% dels visitants venen per motius de negocis. Les empreses amb major percentatge de visitants de negocis assoleixen les ocupacions més altes     

Les puntes d’ocupació es situen les nits del dijous 17 fins al diumenge 21 establint el preu mig en 45 euros per persona i dia   

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu una ocupació al voltant del 75’4% a partir de demà divendres i fins el proper dimarts 21 amb motiu de la Fira Hostelco 2008, el Saló Internacional d’Equipaments per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats que es celebra a la ciutat de Barcelona.

Les puntes d’ocupació es situen en les nits de dijous, divendres, dissabte i diumenge. La Fira Hostelco és el saló de referència en hoteleria reunint als líders del sector. Aquest any  el saló aconsegueix per quarta vegada consecutiva la plena ocupació del recinte de Montjuïc i ocuparà també la planta del palau número 2  i un major espai d’exposicions a l’Avinguda Maria Cristina.

Entre d’altres activitats i jornades tècniques Hostelco acollirà el Campionat Europeu de la Pizza 2008. El perfil principal dels turistes que s’allotjaran aquests dies als apartaments turístics seran famílies, parelles i sobretot visitants de negocis, amb un 35%. Arriben del Regne Unit, de la resta del territori nacional, França, Països Nòrdics i Alemanya.

El preu mig per persona i dia se situa en 45 euros. El mercat dels apartaments turístics es segueix presentant com un ferma alternativa d’allotjament de qualitat i constaten l’assentament d’aquest sector com a oferta turística. Segons Franck Granados, vicepresident d’APARTUR, “Tot i la crisi econòmica del moment, Barcelona segueix sent una de les ciutats que més congressos acull i, per tant, pot mantenir un bon nivell d’ocupació, ja que, el turisme de negoci segueix  estan present en aquestes fires i, per tant, és una ocupació assegurada”.

Cal destacar que Barcelona segueix sent un punt de referència pel turisme i, per tant, les fires i la ciutat per si mateixa segueix atraient el turisme al llarg de tot l’any.  Així, la Fira Hostelco reunirà aquest any a més de 2.300 expositors, tot i la crisi del moment.

Members area