La Fórmula 1 omple el 96% dels Apartaments Turístics de Barcelona

Nota de Prensa, 09/05/2007

·  Aficionats de la F1 s’allotjaran a la Ciutat Comtal de l’11 al 13 de maig per assistir al Gran Premi d’Espanya. 

·  Els usuaris dels apartaments provenen del Regne Unit i d’Espanya majoritàriament

 

Barcelona, 9 de maig de 2007. Els apartaments turístics de Barcelona comptaran aquest cap de setmana amb una alta ocupació. Durant els tres dies  -de l’11 al 13 de maig- en què se celebra El Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, els Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur) registraran una ocupació del 96%. D’aquesta manera, es continua amb una tònica pròpia de la temporada alta que ja es va assolir per Setmana Santa i el Pont de l’1 de maig.      

Els usuaris que s’allotjaran als apartaments turístics durant aquest cap de setmana són grups d’amics principalment, però també hi haurà famílies aficionades a la Fórmula 1 i business amb un poder adquisitiu elevat que es traslladen a la Ciutat Comtal per assistir a l’esdeveniment. El perfil es correspon a visitants d’un nivell econòmic i sociocultural mitjà-alt que esperen veure els millors pilots del món. La majoria de visitants vindran del Regne Unit i d’Espanya i en segon terme els usuaris dels apartaments seran alemanys, francesos, italians, nord-americans i escandinaus que aprofitaran per fer turisme a la ciutat. 

Es preveu que aquest any es bati el rècord d’assistència i passin pel Circuit de Montmeló més de 300.000 espectadors . La tradició de la prova i el lideratge del pilot espanyol Fernando Alonso en el món de la Fórmula 1 són factors que ajuden a augmentar el número d’espectadors que volen seguir en viu aquest esdeveniment. El diumenge, dia en què se celebra la prova, concentrarà una major afluència de visitants, amb una previsió de 145.000 espectadors amb totes les localitats venudes. Aquest alt nombre d’assistència ha fet que moltes persones optin per els apartaments turístics com a alternativa d’allotjament de qualitat per evitar les aglomeracions i aconseguint la privacitat que desitgen. 

Davant l’excepcionalitat d’aquest esdeveniment esportiu, les empreses dels apartaments turístics han decidit fixar preus de temporada alta, essent 48€ el preu mig per persona i dia. Tot i això, els responsables d’APARTUR es feliciten que els seus associats no hagin aplicat pujades de preu més enllà de les tarifes habituals en èpoques de més ocupació.

 

Members area