La Fórmula 1 omple el 97% dels Apartaments Turístics de Barcelona

Nota de Premsa, 25/04/2008

Aficionats de la F1 s’allotjaran a la Ciutat Comtal des d’avui i fins el diumenge per assistir al Gran Premi d’Espanya 

Per ser un esdeveniment de lleure, el perfil de viatger de negocis representa un 15% del total d’usuaris que s’allotjaran als apartaments  

Barcelona, 24 d’abril de 2008.- Els apartaments turístics de Barcelona comptaran aquest cap de setmana amb una alta ocupació, segons l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur). Durant els tres dies  -des de demà i fins diumenge – que durarà el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, els Apartaments Turístics de Barcelona registraran una ocupació de més del 97%.  

Els usuaris que s’allotjaran als apartaments turístics durant aquest cap de setmana són, principalment, parelles, grups d’amics i també famílies aficionades a la Fórmula 1. Per tractar-se d’un event esportiu i de lleure, destaca l’alt percentatge de business amb un elevat poder adquisitiu que es traslladen a Barcelona per assistir a l’esdeveniment. Aquest perfil d’homes de negocis arribarà al 15% del total d’usuaris. El temps d’estada mitja es situa en els 4 dies (3,7), situant-se les puntes d’ocupació en les nits de divendres i dissabte. Tot i que, també s’observen alts nivells d’ocupació aquesta nit i diumenge.

El preu mig per dia i persona es consolida en un preu ja habitual en temporada alta al voltant dels 40 euros (41,5€). Predominen els visitants del regne Unit, seguits d’espanyols, francesos, italians i en menor mesura altres nacionalitats. 

El bon temps, la tradició de la prova i les ganes de l’afició per veure si el Renault de Fernando Alonso millora, contribueixen a consolidar un esdeveniment que acosta milers d’espectadors al Circuit de Montmeló i a la ciutat de Barcelona. Aquest alt nombre d’assistència ha fet que moltes persones optin per els apartaments turístics com a alternativa d’allotjament de qualitat per evitar les aglomeracions i aconseguint la privacitat que desitgen.  

Les dades  d’aquest cap de setmana, juntament amb els nivells d’ocupació que portem durant els primers quatre mesos de l’any, confirmen la consolidació del mercat dels apartaments turístics com a ferma alternativa d’allotjament de qualitat i constaten l’assentament d’aquest sector com a oferta turística.

Members area