La iniciativa Check In Solidari, finalista als Guardons de Turisme 2017

La campanya solidaria que l'Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona impulsa amb el Casal dels Infants opta a endur-se el premi a la categoria de Turisme Responsable , 14/09/2017

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) opta a endur-se un dels Guardons de Turisme 2017 que entrega la Generalitat de Catalunya. La campanya ‘Check In Solidari’, que APARTUR impulsa amb el Casal dels Infants ha quedat finalista en la categoria de Turisme Responsable. El nom del guanyador no es coneixerà fins el proper mes d'octubre, quan té previst celebrar-se la gala d'entrega d'aquests reconeixements.

Els Guardons del Turisme de Catalunya reconeixen l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i busquen estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics. A més del premi Turisme Responsable, els guardons entreguen tres reconeixements més: a la Millor experiència turística, a la Innovació en accions promocionals i comercialització i al Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic.

Per Enrique Alcántara, president d'APARTUR, "només el fet d'estar entre els finalistes és un premi i un reconeixement a la nostra tasca de responsabilitat social que ens permet demostrar a la ciutat, una vegada més, com ens integrem en ella i com reinvertim part dels beneficis del turisme en els barris i en els més necessitats".

Cinquena edició del Check In Solidari

El Check In Solidari arriba aquest estiu a la seva cinquena edició amb un total de 52 empreses del sector participants i 2.260 apartaments turístics de la ciutat que, des de l'1 de juliol i fins el proper 1 d'octubre, donen un euro per cada reserva feta. Els fons recaptats són pel projecte maternoinfantil Vincles, que ofereix suport educatiu i oportunitats a mares amb nadons de 0 a 3 anys que es troben en situacions de vulnerabilitat.

La col·laboració d'APARTUR amb el Casal dels Infants ha recaptat en les quatre edicions anteriors 48.000 euros, el que ha fet possible l'atenció de més de 2.000 mares i nadons. El Check In Solidari s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que impulsa l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona a favor d’un model de turisme responsable i sostenible i que vol fer reinvertir els beneficis del turisme en els habitants de la ciutat.

Members area