L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) lamenta la situació de caos i crispació que està vivint Barcelona des d’aquest dilluns

Els incidents als carrers tenen un impacte molt negatiu en la imatge internacional de la ciutat i en la seva activitat socioeconòmica, a més de les evidents destrosses en el patrimoni públic., 17/10/2019

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) entén i respecta la indignació dels ciutadans i reivindica el legítim dret a manifestació, però reclama que aquest s'exerceixi des de la no-violència i l’esperit cívic.

La patronal condemna frontalment el vandalisme que s’està apoderant de les darreres protestes i demana que la convivència i el saber fer tornin a caracteritzar les manifestacions que històricament ha viscut Barcelona i que han esdevingut un símbol arreu del món.

Des d’APARTUR s’apel·la també al diàleg sense condicions entre totes les administracions i partits per cercar solucions al conflicte polític i rebaixar la tensió als carrers. És responsabilitat de la classe política prendre totes les mesures necessàries per intentar posar fi a una espiral de crispació que els ciutadans no hem creat ni mereixem haver de patir.

Members area